Förening/Klubb

KLUBB/FÖRENING

Vi satsar nu ännu mer på klubbar och föreningar! För att slå oss in även mot de stora konkurrenterna har vi valt tre starka varumärken: Stanno, Umbro & Craft!


Om ni väljer oss, det lite mindre lokala kan vi lova er att ni kommer få en snygg enhetlig profil inom er förening! Vi erbjuder det där lilla extra som de stora företagen har svårt att special anpassa men där jag & Linda är riktigt proffsiga! Med 5 aktiva barn själva inom olika sporter vet vi inte bara vad ni som förening vill ha utan även vad vi som föräldrar vill ha. T ex reflexnamn på träningsjackan (för att få på våra minitonåringar lite i mörkret utan att de vet om de själva) Eller varför inte en snygg regnjacka i föreningens färger då det helt plötsligt blir coolt att ha regnjacka igen, inte bara när de faktiskt regnar utan även som vanlig jacka. Vi vet också hur svårt det är att köpa julklappar när de enda barnen gillar är föreningens märken och hur viktigt det då faktiskt kan vara att kunna erbjuda lite roliga grejer i er förenings personliga webbshop. Som t ex handdukar, necessär, vattenflaskor, halsdukar m.m. Att vi också har tryckt för de stora konkurrenterna (Intersport & Stadium) under flera års tid gör att vi vet vad som funkar och inte funkar.


Ni behöver heller aldrig ligga på lager med kläder. Vi anordnar klubbkvällar hos er där varje medlem får chans att prova och beställa just de som passar från er kollektion. Självklart kan man komplettera via webbshopen där ni har er egna kategori med de vi kommit överens om. 

Enklare än så blir det inte! 


Varmt välkomna att kontakta oss!


Länk till webbshop:

https://mltryck.se/webbshop.html 

Leveranstid klubbkläder Umbro och Craft ca 1vecka.

Stanno kan dröja ca 1-2veckor.
För skadematerial är vi återförsäljare av Sportdoc!

Klubbrum
Klubbrum personliga namntryck
RUF kläder
Göta/Edet Damlag

Våra föreningar:

Ale Trial

Alesimmarna

Angereds Simklubb

Edet Taekwondo

Gilleby IF

Göta BK

IK Bergaström - Friidrott

Kode IF

LETK - Tennisklubb

LNIK

PRO Boule

RUF - Romelanda UF

Främmestads IK